Pret Servicii

Din nou, pentru toti, pret servicii pe intelesul tuturor; Asadar voi explica de ce pretul furnizat cat si cel cerut pe anumite servicii este separat. Fiind in domeniu de ceva ani, avand destula experienta si confruntandu-ne zi de zi cu situatii si clienti de tot felul, am implementat pretul serviciilor afiliate unui transport, tariful exact.

Pret Servicii

Tarife Mutari Incearca Ieftin !

Economisiti timp si bani garantat cu transport-orice.ro prin pret servicii | transport mobila si marfa. Acoperim cu prezenta pentru transport, tot Bucurestiul in maxim o ora; Garantia noastra nu suntem noi! Sunt recomandarile celorlalti…

Pret Servicii Infoliere, Ambalare, Sigilare

Bunurile dumneavoastra sunt demne de toata grija noastra iar prin serviciul de protectie, ambalare si la cererea dumneavoastra expres, vom organiza ambalare si infoliere rapida.

Materialele folosite de noi sunt:
-folie strech, folie aerata, bobite polistilen, scoch, invelitori carton, cutii carton, invelitori speciale, saci

Produsele ce trebuiesc protejate sunt sifonier, comoda, noptiera, cadru pat matrimonial, pianine, masa cu scaune, dulap, oglinzi de toate tipurile si formele, electronice, mobilier bucatarie, tablouri, statuete, corpuri iluminat, vitrine, ceasuri de perete s.a.m.d. ca in urma transportului, sa nu sufere distrugeri;

Iata preturile doar pentru serviciul de infoliere a bunurilor:
1) tot dintr-o garsoniera – 100 / 150 ron
2) tot dintr-un ap. 2 camere – 200 /250 ron
3) tot dintr-un ap. 3 camere – 250 / 300 ron
4) pentru 4 camere pretul este de 350 / 400 ron
Aceste preturi sunt date pentru un singur tip de material solicitat ( folie strech, folii speciale protectie 5/Kn rezistenta, invelitoare aerata ), iar covorase caucic, scoch, 3-5 saci, 2 cutii sunt incluse din partea noastra in pretul total. Se vor infolia doar cele care necesita ambalare. Negocieri vor exista doar daca solicitantul exemplifica pentru serviciul de ambalare si protectie unul sau doua produse.

Preturi Servicii Demontare / Montare, Pret Servicii Montaj

Preturile acestor servicii ce deriva dintr-un transport sau mutare de mobila, sunt cat de cat fixe. Asiguram transport mobila sau mutari, protectie prin serviciile de ambalare si sigilare, demontare | montaj mobila dar si demontare corpuri servere sau decuplarea diverselor electrocasnice de la retea ( apa ).

Pret Servicii Montaj / Demontaj | Tarife mici cu Transport-Orice

Daca alegeti pret servicii demontare cu noi, fiti convinsi ca vom demonta in asa fel incat chiar daca nu noi ne vom ocupa de remontare, sa nu fie un chin pentru cei care o vor face dupa noi. Folosim pentru demontare si montaj, scule, unelte profesionale cu care executam fie servisarea si fixarea mobilierului fie domontarea si transportul acesteia in locatiile stabilite de clienti pentru mobilare / depozitare.

Pret servicii oferta | montaj / demontare

Sifonier simplu > 30 ron; Pretul creste in functie de complexitate pana la maxim 100 ron
Cadru pat matrimonial > 25 / 50 ron
Canapea 30 ron
Mobila bucatarie complet 100 ron
Birou 15 / 40 ron
Oferta speciala pentru Pret Servicii Transport Complet.